català español deutsch
Musiquarium en Facebook

TESTIMONIS


Josep Pou Aguiló, 18 anys

JOSEP POU

"Vaig començar a estudiar piano als 5 anys a l'escola de música de Campos. Tot i sempre haver cursat ensenyances clàssiques, a l'edat de 12 anys vaig decidir que volia encaminar la meva carrera musical cap al Jazz. Així, vaig començar a invertir el meu temps lliure en improvitzar sobre bàsics blusos, basantme en vídios de YouTube. Fou en aquest moment, quan diferents professors, m'aconsellaren seguir conreant aquesta nova afició pel Jazz i la improvització, anant a classes amb algú que m'en pogués ensenyar. Diferents fonts apuntaren a una mateixa persona: Franco Bombelli.

Franco m'acullí a Musiquarium, la seva acadèmia, com si fós casa meva. De fet, allà és on he cursat els meus estudis preparatoris de caràcter professional, així pondent accedír aquest any 2017 a una de les dues places anuals per cursar Jazz amb l'especialitat de piano a l'ESMUC (escola superior de música de catalunya). Per a mi, Franco Bombelli ha estat més que un professor. M'ha acompanyat durant tot el camí, recolzant-me gairebé com un pare, a més de donar-me una ensenyança de molt alt nivell, que m'ha ajudat a assolir els meus objectius com a pianista de Jazz.

Quant a l'escola, Musiquarium, vull recalcar que respira un aire d'amistat, de bona convivència, on tots, professors i alumnes, petits i grans, som companys. Les instal·lacións són d'allò més agradables i acullidores, a més d'aptes per a dur-hi a terme classes de qualitat amb una bona acústica. En definitiva, Musiquarium m'ha lliurat l'oportunitat de créixer com a músic i com a persona. És una experiència que mai oblidaré i que recoman a qualsevol persona."

Llegeix l'article publicat a Rellevant.cat

NEUS NADAL

Que sent quan toc el piano?

"Un dia em varen dir si volia tocar el piano a un concert i jo, sense pensar-ho dues vegades, vaig dir que sí.

Quan va arribar el dia jo estava un poc nerviosa, però quan vaig començar a tocar em vaig sentir segura i concentrada.
Després de començar una cançó nova, al pròxim dia de piano hi vaig amb ganes, i quan toc la cançó i em surt, em sent molt feliç.

Ara bé, el que més em costa és que els dits vagin allà on jo vull. Esper amb el temps i la pràctica poder-ho aconseguir!"

Neus Nadal