català español deutsch
Musiquarium en Facebook

El nostres professors

nota

Tots els nostros professors son músics en activu i en constant formació. Els pots trobar qualsevol día donant un concert o dirigint una coral.

Franco Bombelli. Director y música moderna.

Franco Bombelli

Director i Professor
Departament música moderna

+ info

Director i fundador de Musiquarium. Nascut a Basilea va cursar estudis musicals en diversos conservatoris de diferents països, com Suïssa, Alemanya, Bèlgica i Holanda. Compta amb més de 25 anys d'experiència com a professor, impartint classes tant en escoles oficials com a privades per tota Europa.

Ha actuat per escenaris de tot el continent com a pianista de Jazz amb diferents formacions.

X

María Eugenia Lavochnik - Canto y Piano

María Eugenia Lavochnik

Professora de Cant i Piano.

+ info

Després de realitzar estudis de piano en el Conservatori de Basiliea, Suïssa, inicia els seus estudis professionals de cant com mezzosoprano amb Carmen Casellas, continuant-los amb Verena Schweizer del Conservatori Superior de Basilea i completant-los amb la Professora Bodil Gümoes del Real Conservatori Superior de Kopenhagen, Dinamarca.

Vas agafar amb regularitat a cursos magistrals de perfeccionament, interpreta diversos rols d'òpera en el Teatre de Vevey i a Basilea com a membre de l'Estudi d'Òpera i realitza concerts a Suïssa, França, Alemanya, Àustria, Itàlia i a Espanya col·laborant amb diversos pianistes i directors d'orquestra.

Des de 2009 és assessorada vocalment per Stefan Haselhoff , Basilea i en 2012 deixa el seu repertori de mezzosoprano per substituir-ho pel de soprano.

Actualment, a més d'impartir classes de cant i piano en Musiquarium, és professora de cant a Manacor i a Basilea, Suïssa.

X

Andreu Galmés

Andreu Galmés

Professor Guitarra i Combos

+ info

Completa un “Semester” a la Berklee College of Music de Boston (USA) realitzant els darrers cursos d’Harmonia i Educació Auditiva. També completa les assignatures d'arranjaments i diferents “labs” de guitarra. El seu professor particular fou John Baboian.

A l'any 2003 completa un altre semester a la Berklee College of Music ampliant estudis en arrenjaments, improvització i estils.

Completa el programa Encore en el Musicians Institute de Hollywwod (Los Angeles-USA) sent el seu professor i director de programació particular Joe Diorio. En el Musicians Institute va estudiar amb Scott Henderson, Carl Shroeder, Pozzi (Big Band), Gilbert D. (Funk), Ron Eschete (Chord Melody), Buckingham (Latin), Weingart, Kinsey, Bolton, etc.

També va assistir a seminaris amb Carl Verheyen (Supertramp), Brandon Fields, Pat Kelley, Gary Willis, etc.

X

Rafael Aguiló Roca

Rafael Aguiló Roca

Batería

+ info

En els anys 70 forma part del grup de musica pop-rock Harlem, juntament amb Joan Bibiloni,Tomeu Peña.També per aquests anys forma part de grups de la illa, com a Grup 15, Beta amb els quals grava discos de música comercial.

Estudis de bateria amb Aldo Caviglia (Montevideo), Stanley Spector (Boston - USA - percussionista de l'Orquestra Simfònica de Boston).Estudis de piano, harmonia, contrapunt i composició amb Miguel Segura i Victor Capblanquet

Cofundador dels grups de jazz Contra.2com i Confidencial band, gravant 3 cd's amb música original de Rafael Aguiló i realitzant concerts en diferents locals, teatres i llocs destinats a la musica de jazz.

L'any 2009 va ser nominat per al premi nacional de música celebrat a Madrid com a millor partitura de piano. El Conservatori de música les illes Balears a fet una edició especial de les partitures d'aquest disc.

Actualment es dedica a la composició i exerceix també de professor de música.

X

Gisela Raum

Gisela Raum

Violí

+ info

Gisela Raum realitza els seus estudis musicals a Alemanya, treballa durant 20 anys com a professora de violí i viola. Participa en projectes com a musicals, enregistraments de discos i la formació d'una orquestra de joves. A més col·labora amb diverses orquestres. Des de l'any 2000 resideix a Mallorca. Completa els seus estudis en el Conservatori de Palma i treballa actualment en Musiquarium i altres escoles de música.

Membre de "Camerata d'Alaró" i directora de la "Orquestra de Cambra” de Campos.

X

Josep Umbria

Josep Umbria

Productor musical
Enginyer de so.

+ info

Fundador dels estudis d'enregistrament Calma Estudis. Més de 20 anys d'experiència avalen el seu treball en les diferents facetes de la producció musical i les tasques d'estudi.

Format musicalment a Barcelona, va cursar estudis de piano i harmonia amb diferents professors, ampliant coneixements amb el compositor i director d'orquestra Adolfo Vilallonga.

Ha compost música per a publicitat i televisió, treballant para diferents productores i agències com Warner Bros, Metre Goldwyn Mayer, Capitol, BBC, PBS Tv, Bassat Ogilvy, Casadevall i Pedreño, Rosebud i Singular Audiovisual, entre unes altres.

De les seves produccions i col·laboracions cal destacar les realitzades per a Andy McPherson, Jamie Catto, Caïm Riba, Che Sudaka, David Lynch, Jimmy Page, Jaume Compte, Danny Thompson, John Cameron, Donovan, Marcel Cranc, Sethler, Richard Bonynge i Schiffkowitz, entre uns altres.

X